Fasadrenovering


På hemväg med SJ


Ny Het produkt


Mässor & butiksstängt


Tjuv och polis

Nu är jag arg, riktigt ARG! Idag har vi nämligen haft urursla tjuvar (finns det någon annan sort?!) på besök på Katani. Trevligt underhöll en av dem mig medan de andra plockade åt sig massor av våra fina kläder! Åh, det gör så ont i hjärtat att människor kan göra så här. Här försöker vi kämpa och jobba för att kunna driva en egen butik och så har några människor mage att bara komma och stjäla våra handplockade saker! Ledsen, arg och besviken! Så såg ni polisen hos oss idag så berodde det på dessa tjuvar. Och såg ni en galning i randigt springa och ropa på Juneporten efter ett par kvinnor i 30-års åldern så var det jag! Och de där kvinnorna -de var tjuvarna! SÅ, nu hoppas jag att de ALDRIG återkommer igen! En stor eloge ska i alla fall polisen ha för ett snabbt, proffsigt och vänligt agerande. Tack för det!!! Alla ni andra är såklart varmt välkomna, om inte annat för att ge mig möjlighet att få älta (den egentligen ganska odramatiska) historien om och om igen...

Tillbaka!

Nu har vi äntligen öppnat igen efter en helt fantastisk sommar! Vi har saknat er alla och blev väldigt glada över att så många hittade tillbaka till oss igår redan under första öppetdagen. Vi hoppas få se er andra inom en snart framtid för ni har väl inte missat att det finns massor av vårens och sommarens kläder kvar att fynda. Nu är det HALVA priset som gäller så passa på!
Första dagen blev så där härligt hektisk med flera spännande leveranser, mysiga kunder och en pågående inventering. Inom en vecka eller två hoppas vi få in lite av höstens alla härliga nyheter i butiken!
Avslutar med en liten bild som jag tog när dimman välde in över Jönköping under min sista semesterdag. Härliga natur med sina oändliga skådespel, eller hur?! Vi ses!!!

RSS 2.0