Tofflor

Äntligen har vi fått en ny leverans av finaste tofflorna! Tjohoo!


Ställ dem i stället istället

Nuuuuu kom de underbara arbetsböckerna som favoriten Ingela P Arrhenius illustrerat. Köp en för 69 kr/st eller alla 6 och pyssla hela sommaren för 360 kr. Hepp, hepp! Stället visade sig vara ett intelligenstest så om du känner dig smart idag är du mer än välkommen!


SOMMAR REA

Nu kör vi igång med sommarens klädrea. Alla kläder i butiken från finfina märken som Mini Rodini, Wheat, Organics for kids, Mio My Mio, Mini Nümph, Kulör mfl. reas från 30-40 %. Välkommen in och fynda exempelvis midsommarstassen!Leka, leka!

Nu när vi vågat oss ut på lite äventyr igen så har vi passat på att testa på nyheterna i såväl Stadsparken som Hamnparken. Och vi gillar, gillar båda! Varianten mitt i stan känns mest innovativ medan stadsparkens nya ställning utmanar motoriken. Tips tips till rastlösa barn som är i eller åker förbi Jönköping i sommar.


Lite nytt..

Sjukdomarna har avlöst varandra där hemma vilket bland annat resulterat i så lite tid för bloggen. Jag vågar inte säga något om att vi är friska nu. Vi borde kanske köpa en av de nya fina väskorna och leka doktor men helt ärligt har jag nog fått nog av läkare för ett tag (hur duktiga de än är på bästa Wasa City klinik). Så jag slår till på en med pirattemat. Väskorna fyllda och redo för lek går på 249 kr/st.


Bästa helgen

Firar man på Kolmården bland lejon, linbanor, hotellfrukosten och glada barn i strålande sol. Nu är jag helpepp på ny vecka.. Hoppas ni är det med!


Gamla godingar..

..åter i lager. Glassar som håller en evighet kostar 85 kr och burken att spana in sommaren i detalj med kostar 75 kr.

RSS 2.0