Vårpynt

I år kom påsken i ilande fart, så nu är det ju hög tid att få till lite påskpynt. Har du tröttnat på påskriset och äggen så är ju alltid honeycombsen urfina att hänga över bordet i påsk och alla andra dagar. Finns rött, ocean eller retro-gul grå turkos. 3-pack kostar 125kr. Eller gör din egen text med finfina bokstavsbanner. Finns färglada eller svarta för 125 kr.
 
 
 
 
 
 
 
 

Våriga väggar

 
Står här inne i butiken och njuter av solstrålarna utanför. Lika vårigt blir det på väggarna med fina dekaler från Ferm living. Finns även som stjärnor och trianglar i svart och rosa för 149kr.
 

I väntan på värme.

Hoppas ni är ute och njuter av solen ordentligt. Känns ju bistert att ha 11 minusgrader när man vaknar en morgon i mars. Lika bra att gunga inne ett tag till. Den fina trägungan finns i butiken. Kostar 479 kr.

Mini Rodini

Nu äntligen har vi fått första leveransen av Mini Rodinis härliga vår/sommarkollektion! Härliga tröjor, tights, klänningar och badkläder med jaguarer, papegojor, flamingos och andra härliga mönster.Vi håller för fullt på och packa upp.
Några av plaggen ser du på bilden, mer finns i butiken!

Ha en fin lördag!

Nytt i butiken!

Bloggen har visst gått lite i vinteride, men nu ska vi minsann vakna till liv igen!

Nyhet bland kläder:
Vi har fått in nya härliga våriga nyheter från Wheat.
3 månadersbebis upp till 10-åringen sitter de fint på!

Nyhet bland folk:
Katarina har tagit paus från butiken och är tillbaka i skolvärlden. Ny i butiken är Anna, som tagit paus från skolvärlden in i denna härliga leksaksvärld.

Välkomna in!
 
 

RSS 2.0