Åkdjur

Här kommer mer saker som kom i dagens leverans. De är inte så snea som man kan tro, bara jag som inte får till en rotation...Åkdjur 650 kr, djur med hoppspiral 169 & faktaböcker för barn 145kr.  

Värmedjur

Idag är det lilla julafton på Katani. Paket efter paket dundrar in med saker. Både nyheter och nygammalt.
Vem vill inte ha ett urgulligt värmedjur som kan värmas i mikron med lavendelfyllning? Eller stoppas i frysen och ta fram när man slår sig. Helt genialiskt.
 
 
 Finns nu som hund, igelkott eller krokodil och blir din för 249:-

Föd upp fjärilar

Jag har inte testat det själv än, men hade den fjärilsälskande 4-åringen hemma fått bestämma så hade vi börjat för länge sen. Att föda upp egna tistelfjärilar. Du köper kitet här, sen kommer fjärilspupporna levererat hem till dig. 
 
 
340 kr kostar det.

Jättebubblor

Vissa saker som är menat att vara kul för barn, blir ibland ännu mer uppskattat för föräldrar. Så var det när vi testade jättebubblorna som kommit från Kalikå. Känslan att man bara vill göra mer, å mer, å mer. Barnen tyckte ioförsig också att det var roligt. Lyckades dock inte få till någon bra bild. Men inspireras gärna av den här bubbelmannen. Hans bubblor blev dock lite större.
 
Bubbelmix till 1 liter vatten kostar 45:-. Specialspö för stora bubblor kostar 95:-.

Tap-kran

Vilken underbar dag! Står här inne och spanar på alla som är ute & strosar i solen. Glöm bara inte bort att dricka hörrni! Det blir väldigt mycket roligare att dricka med en egen tap kran.
Ett tryck på fågeln så får du vatten i glaset. Hepp!
 
 
 
239 kronor kostar den lilla uppfinningen från Qualy
 
.

Rice till Katani

Jippi! Vi ska få in danska Rice till butiken! Själv har jag fastnat för de underbara förvaringslådorna som små hus i all världens färger. Vi står precis och tittar ut vad vi ska ta in. Men vad vill du ha? Kom igen och tipsa oss.
 
 
 
 
 

Springcykel MC

Coolast i stan blir du garanterat på denna MC balanscykel från Vilac. Ett exemplar kom till butiken idag.
Kan användas ute & inne och passar bäst mellan 2-4 år. Kostar 1099:-

Dinosaurieägg

Nu är de äntligen tillbaka: dinosaurie i ägg! Följ utvecklingen från ägg till dinosaurie på 3 dygn.
49 kronor ägget.

Frukost ute,

då känner man livet i sig!
 

RSS 2.0